Wij zijn Anita & Gijs Kleter

Anita & Gijs Kleter http://www.rouwtruck.nl/

Anita is ZZP-er pedicure.
Gijs is elektrotechnicus in hart en nieren.
(Amerikaanse) trucks is onze passie.

Beiden zijn wij de 60 jaar gepasseerd.
Op 20 september 2008 zijn wij getrouwd. De Amerikaanse truck is als trouwauto gebruikt.
Anita heeft haar vrachtwagenrijbewijs.
Het verhuren van de Amerikaanse truck doen wij met veel plezier.

De truck wordt verhuurd voor bruiloft, verjaardag (Abraham / Sara), jubilea, slagen voor het rijbewijs, pensioen maar ook voor uitvaart

Trouwfoto Anita & Gijs Kleter

De USA showtruck

Onze showtruck wordt verhuurd voor onder andere bruiloften, verjaardagen en jubilea. Dat doen wij al sinds 2003. Menig bruidspaar, Abraham, Sara en jubilaris hebben wij de dag van hun leven mogen bezorgen. Er staan diverse video’s van deze gebeurtenissen op YouTube. De video's zijn te vinden als u op 'www.truckhuren.nl'zoekt.
Aangezien we de pensioen gerechtigde leeftijd naderen, krijgen wij meer vrije tijd. Daarom hebben wij nagedacht hoe we het dienstenpakket zouden kunnen uitbreiden.

Exclusief rouwvervoer

Na lang wikken en wegen, hebben we besloten ons dienstenpakket uit te breiden met uitvaart. Wij zijn de eerste ondernemer in heel Nederland en België die dat professioneel met een Amerikaanse truck doen. Het idee is ontstaan door het gesprek met 2 bejaarde heren. Zij wilden graag ‘hun aller laatste rit’ met onze truck maken.
We hadden al vaker nagedacht hoe dat dan zou moeten. De uitvaartkist in de sleeper vervoeren lijkt niet handig. Het deurtje is mogelijk te smal. Bovendien zou de kist 1,7 meter opgetild moeten worden. Dat is geen handige klus.
Na enig denkwerk, samen met een collega van Gijs, is een roestvrijstalen frame gebouwd. Dit frame is zodanig geconstrueerd dat de koppelschotel niet gedemonteerd hoeft te worden. Het frame is universeel gemaakt, opdat het ook op een ‘vreemde’ truck/vrachtwagen gemonteerd kan worden. Met andere woorden: indien u een vervoermiddel tot uw beschikking heeft, kunt u het uitvaartframe ook los huren. Naderhand is op aanraden van enkele uitvaartondernemers een dakje en gordijntjes op het frame geplaatst.

Respons

Er komen veel positieve reacties binnen via Facebook. Vooral het verhuren van het uitvaartframe vindt men een fantastisch idee. Dat steunt ons in de gedachten dat we goed bezig zijn.

Tot slot

Wij gunnen elke truckliefhebber een waardig afscheid en een respectvolle reis naar zijn/haar laatste rustplaats.

 

 

Hartelijke groeten en graag tot ziens.

 

Anita & Gijs Kleter

Voor uitvaarten door heel Nederland en België

Standplaats Boxmeer

Tel. +31 (0)621 418 530 / +31 (0)485 520 999 (Tot 21:00u , ook in het weekend. Mochten we onverhoopt NIET opnemen, spreek dan s.v.p. de voicemail in.)

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sites: 

www.rouwtruck.nl 

www.uitvaartframe.nl

Facebook:

Anita & Gijs Kleter - Amerikaanse RouwTruck

 Anita & Gijs Kleter - uitvaartframe verhuur

YouTube: 

Amerikaanse rouwtruck 

Uitvaartframe 

zoek op  ‘UitvaartFrame.nl